2016. november 14., hétfő

Precizitás mindenek felett

Biztos te is jártál már úgy, hogy beszereztél egy új ruhát és csak otthon szembesültél a ténnyel, hogy az bizony mégsem a te méreted... Ugye milyen bosszantó érzés volt?
A lakásod is pontosan így érezné magát, ha a nyílászáró cserénél nem olyan méretű ablakot "kapna", mint amekkora valójában a "mérete". Egy ilyen malőr nem csak a pénztárcádat terhelné meg, hanem valószínűleg az idegrendszeredet is!
Hogy ez ne fordulhasson elő, végeztesd a munkát szakemberrel!


A méret a lényeg

Rossz az, aki rosszra gondol...! :)
Nincs itt szó semmilyen rosszaságról..., csak arról, hogy egy hozzáértő személy pontosan tudja, hogy a cserélendő nyílászárónak milyennek és mekkorának kell lennie ahhoz, hogy a befektetés maximálisan megtérüljön...
Az O&H a kiválasztott ablak / ajtó megrendelését követő 3 munkanapon belül időpontot egyeztet veled műszaki felmérés céljából, hogy technikai vezető szakértőnk pontosan levehesse a szükséges méreteket! Ennélfogva garantált, hogy egyedileg gyártott nyílászáróid maximális méretpontossággal készülnek el.

A méretpontosítást követően a kiválasztott termékek gyártásba kerülnek, tehát már nem kell sokat várnod az új nyílászárókra sem. Néhány hét és gyönyörködhetsz bennük!
Amint elkészülnek, kollégánk ismét időpontot egyeztet veled, ahol megbeszélhetitek a beépítés részleteit.

Már látni a fényt az alagút végén

Türelem, már nincs sok hátra! Szép, új ablakaid alig várják, hogy otthonod díszei legyenek. Ettől már csak a beépítés és a műszaki ellenőrzés választ el!

Sokan nem is a nyílászáró csere anyagi vonzatától tartanak, hanem inkább a velejáró felfordulástól, vagy épp a munkafolyamat hosszától. Megnyugtatlak, egy nyílászáró cseréje kb. 30-40 percet vesz igénybe. Ha együtt cserélteted ki az összeset, akkor sem hűl ki teljesen az otthonod, mert ilyenkor egyszerre csak egy nyílás van szabadon. 
A várható időtartam egy átlagos méretű lakás, vagy családi ház esetében - ami 1-15 nyílászárót jelent - körülbelül 1 nap. Mint minden munkánál, úgy persze itt is adódhatnak olyan körülmények, hogy kollégáink mégsem végeznek 1 nap alatt, de nem kell aggódnod, ebben az esetben sem maradnak tátongó nyílások. :)

Az utolsó simítások

Végre elkészültek a várva várt nyílászárók! Ugye milyen szépek? És úgy is működnek, ahogy kell? Számunkra a feladat akkor tekinthető elvégzettnek, ha te is maximálisan elégedett vagy az eredménnyel! Hogy erről személyesen is meggyőződhessünk, szakértőnk néhány perc alatt elvégez egy műszaki ellenőrzést és tényleg készen is vagyunk!

Én személy szerint kimondottan értékelem, ha a vállalkozó a munka elkészülte után sem tűnik el, mert így tudom, hogy bármikor számíthatok rá a későbbiekben is! Te mit gondolsz?


Kövess minket Facebook - és weboldalunkon, valamint szakértőink is készséggel állnak rendelkezésedre az alábbi elérhetőségeken!

További szép napot kívánok!

Otthon & Ház










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése